Sök på webbplatsen

Digital marknadsföring

Snygga, funktionella webbplatser och webbutiker för en informationshungrig, men svårflirtad omvärld. Du har full kontroll över innehållet tack vare vår plattform SMW.

Snabb och synlig

Vi bygger snabba, slimmade webbplatser som ger dina besökare en bra och gedigen upplevelse varje gång. Alla våra webbplatser är färdigt sökmotoroptimerade, så du behöver inte lägga ut stora summor på sökmotormarknadsföring – om du så inte vill.

Växer med dig

Webbplatsen ska stärka din verksamhet, därför kan du lätt bygga ut den vartefter behoven ökar. Du har full kontroll över innehållet och kan skapa nya sidor i en handvändning. Bilder och information kan uppdateras i farten från mobilen. Och plattformen kan byggas på med webbutik, annonsförsäljning, dokumentarkiv eller till exempel extranetsystem enligt behov.

Snygg OCH tillgänglig

Vår utgångspunkt är att alla ska kunna vara intresserade av det du säljer, även om man använder hjälpmedel för att ta till sig innehållet. Därför bygger vi våra webbplatser enligt principerna för tillgänglighet – utan att pruta på utseendet.

sm_www_digital_2036.jpg
solid_media_logo.png

Solid Media

Reklambyrå, kommunikationsbyrå m.m.

Ta kontakt!

tfn 050 3588 632

heidi.jylha(a)solidmedia.fi

Adress

Solid Media

Fänrik Stålsgatan 17

68600 JAKOBSTAD

Finland

© 2020 Solid Media