Sök på webbplatsen

Solid Media

Solid Media är en reklam- och kommunikationsbyrå i Jakobstad. Företaget består av den sammanslipade och helt sympatiska duon Heidi Jylhä och Björn Stjernvall.

Solid Media grundades 2000, men innan dess hade Björn redan tre års erfarenhet av kommersiell webbproduktion. Vi har under årens lopp samlat på oss bred kunskap om marknadsföring och kommunikation, och vi vill inget hellre än att dela med oss av den till våra kunder.

Reklambyråns främsta uppgift är att lyssna. Det är du som kan ditt företag och din marknad. Därefter ger vi förslag på hur din marknadsföring och kommunikation kan utvecklas, hur din visuella linje kan utformas, hur du ännu bättre kan nå din målgrupp.

Vill du följer vi dig genom hela processen – skapar en grafisk profil för företaget med mallar för annonsering, skyltning, sociala medier... Vi kan hjälpa dig utforma en långsiktig plan för kampanjer, närvaro i olika kanaler, direktmarknadsföring. Vi bygger en snygg och stabil webbplats med möjlighet att expandera – både med försäljning, bredare verksamhet, nya länder... Men du kan också anlita oss i mindre skala för ett enskilt projekt eller två.

Hör av dig!

Vi är lätta att diskutera med och håller servicenivån hög för både stora och små kunder.

sm_www_vegetable_9240.jpg
solid_media_logo.png

Solid Media

Reklambyrå, kommunikationsbyrå m.m.

Ta kontakt!

tfn 050 3588 632

heidi.jylha(a)solidmedia.fi

Adress

Solid Media

Fänrik Stålsgatan 17

68600 JAKOBSTAD

Finland

© 2020 Solid Media